Kostvejledning

AHISHA

Alternativ behandler Liza Kuyucu

 

Kostvejledning

Mad er ikke bare mad, og hvad der er godt for den ene person kan være sygdomsfremkaldende for den anden, og det gælder også for kosttilskud !

Hvorfor nu det ?

Fordi vi er forskellige mennesker med forskellige gener, arvelige egenskaber og blodtyper.

Psyken kan også spille ind, og dertil kommer at den mad vi spiser har et stærkt reduceret indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer pga. Moderne dyrkningsmetoder og forurening i det hele taget.

 

I den professionelle kostvejledning skal der tages hensyn til det enkelte individ, og det skal være enkelt. Tro mig det er ikke nødvendigt at tage 10 forskellige slags kosttilskud. Det kan være nødvendigt i helbredsfasen at tage noget ekstra afhængigt af hvad du fejler.

 

Min vej til kostvejleder

 

Som barn og ung, helt frem til mit 25. år, fejlede jeg næsten altid et eller andet. Mest var det betændelses-tilstande jeg døjede med. Blære-, underlivs-, mellem-øre- og halsbetændelser. Jeg tiltrak altid de virusser, der var i omløb og led meget af eksem på hænder, arme og ben.

 

På et tidspunkt kastede jeg mig over kostens indhold af vitaminer og mineraler.

 

Jeg lærte Julia Vøldan at kende og læste om hendes forskning i plus/minus-balancen

Senere lærte jeg om syre-/base-balancen, og i forbindelse med min uddannelse som zoneterapeut stødte jeg gang på gang ind i betydningen af kostens indflydelse på helbredet.

 

En i øvrigt logisk betragtning eftersom vores celler til stadighed opbygges af den føde vi indtager.

Siden mit 28. år har jeg ikke haft nogen betændelses-tilstand i kroppen, ikke haft spor af eksem og kun en sjælden gang i mellem haft influenza, som jeg i øvrigt kommer hurtigt over og vælger at se som en udrensning af kroppen.

 

Jeg er overbevist om, at kosten, på linje med psyken, er uhyre vigtig for at bevare sundhed hele livet.

 

Webdesign af Nannestad-Lorenzen