Samtaleterapi

AHISHA

Alternativ behandler Liza Kuyucu

 

Samtaleterapi

I et terapeutisk samtale forløb, inddrages Mind-fulness,dybdeterapi (chok-traumeforløsende energiarbejde) til forløs-ning af stress, de-pression og angst.

Eller blot til at få det bedre med sig selv og andre. Få mere energi. Blive et helt menneske

 

Vi bærer alle rundt på sår og ar vi har pådraget os gennem livet. Nogle af dem er dybere og mere traumatiske end andre. Som voksne kan vi have været udsat for chok og traumatiske oplevelser som er helt fortrængt. Dvs. at oplevelsen ikke kan huskes klart; men ligger i det ubevidste og får os til at reagere uhensigtsmæssigt, skaber negative afhængighedsforhold eller måske psykiske sygdomme.

 

 

Der findes mange forskellige former for terapi, der hver især kan gå ind og bearbejde forskellige former for traumer. : Chok/krise terapi – Gestaltterapi – Regressionsterapi – DNA healing – Healing af dit sårede indre barn – Rebirthing osv.

 

Dybdeterapien indeholder forskellige terapiformer, med forskellige teknikker til at åbne op for og bearbejde dybe sår på sjælen. Mennesker er jo forskellige af væsen og hvad der er den rigtige fremgangsmåde for den ene, er ikke nødvendigvis den rigtige vej for den anden.

 

 

Jeg havde for år tilbage, taget et års Healerskole, hvor Steen og Estrid Nordby var faste lærere.

Da jeg senere stødte ind i dem på Ny Tids Aftenskole i Århus, hvor jeg da underviste i Astrologi, meditation samt kost og ernæring, foreslog de, at jeg kom med som ekstra deltager på deres næste DT kursus. Det sagde jeg ja til og blev så begejstret for hele forløbet, at jeg fortsatte på deres efterfølgende kursus Dynamisk Filosofi.

 

Ud over at arbejde med mine egne skygger og traumer fik jeg stærke redskaber til at hjælpe andre i mit terapeutiske virke.

 

Kend dig selv og bliv fri

 

Webdesign af Nannestad-Lorenzen