Zoneterapi

AHISHA

Alternativ behandler Liza Kuyucu

 

Zoneterapi

Den menneskelige krop er et fantastisk apparatur der langt overgår selv de fineste maskiner, mennesker er i stand til at frembringe. Faktisk fungerer kroppen upåklageligt fra undfangelse til død. Den er i stand til at hele og reparere sig selv i stort omfang. Det eneste kroppen kræver af mennesket som bor i den, er den daglige pleje og tilførsel af næringsstoffer til stadig genopbygning.

 

Det sker at der forekommer ubalancer (sygdom) i kroppen, og det er som regel kroppens måde at fortælle sin ejer at noget skal justeres, at den får for lidt eller for meget af det ene eller det andet. Sker det gennem længere tid kan der opstå alvorlige lidelser. Der er mange måder at stresse kroppen på og derved skabe ubalancer. Vi lever i en efterhånden stærkt forurenet verden, og vi er også gode til selv at tilføre kroppen ekstra forurening via tobak, alkohol, fedt, sukker osv. Alt sammen noget som kroppen normalt kan bearbejde, hvis det tilføres i moderate mængder, eller hvis kroppens indehaver har en høj livskvalitet. Er man derimod i en fysisk eller følelsesmæssig svækket tilstand, og samtidig indtager belastende doser af ovennævnte, ja så kan kroppen have brug for hjælp til at genoprette balancen for ikke at bryde sammen.

Her har zoneterapien vist sig at være et suverænt godt redskab.

 

 • Zoneterapien stimulerer muskler, nerve- og blodkredsløb samt de indre organers funktion.
 • Zoneterapien stimulerer lungefunktionen, og øger dermed blodets iltindhold.
 • Zoneterapien stimulerer lymfe, lever og nyrefunktion og dermed udrensning af ophobede giftstoffer i kroppen.
 • Zoneterapien stimulerer stimulerer miltfunktionen og styrker dermed immunforsvaret.
 • Zoneterapien stimulerer nervebanerne og bringer afslapning og balance i hele kroppen. Også knoglestrukturen stimuleres, hvorved kroppen bliver bedre til at optage den kalcium og de salte knoglerne har brug for.

   

  Zoneterapien understøttes med individuel kostvejledning.

   

Webdesign af Nannestad-Lorenzen